| Pravi WOlf_Nomad se vratio | |
|
+7amila nikita Johnny be good carlos archi_arko AmNa Ghettoboy 11 posters |
Autor | Poruka |
---|
Ghettoboy
Broj komentara : 43 Registration date : 2008-08-21
| Naslov komentara: Pravi WOlf_Nomad se vratio Wed 17 Sep 2008, 21:46 | |
| Pozzzz svima evo tu sam opet..... mislim samo da vam se javim eto onako da vidim kako ste mi i imal kakvi napada zestoki.... da se i ja umjesam hehe:-).....
Nadam se da se glavni vasi nece ljutiti zbog ovoga i ove teme ipak G.O.S je moje drustvo i puno smo se druzili to se tako lako ne zaboravlja...... priljatelj i i u dobro i u zlu bili i ostali......
Necu poceti igrati jer jedva sam se rijesio al cu ovako malo uci kad da vidim kako teku stvari....
Pozzzz svima | |
|
| |
Ghettoboy
| Naslov komentara: Re: Pravi WOlf_Nomad se vratio Wed 17 Sep 2008, 21:48 | |
| to je bio the real wolf nomad tj doathemighty , ko ga zna po tom nicku , mada je i taj acc posle pripadao meni ... | |
|
| |
AmNa
Broj komentara : 9 Age : 33 Lokacija : Sarajevo Registration date : 2008-08-22
| Naslov komentara: Re: Pravi WOlf_Nomad se vratio Thu 18 Sep 2008, 00:08 | |
| ev nezz gdje ovo da napisem..samo da vam javim da ja ovaj acc poklanjam jednom prijatelju...on ce se nastavit brinut o ovom acc kao i ja...bilo mi je predivno s vama..al ni ja nemam vise vremena skola pocela... | |
|
| |
Ghettoboy
| Naslov komentara: Re: Pravi WOlf_Nomad se vratio Thu 18 Sep 2008, 19:41 | |
| sta je ovo svi odose zbog skole , ja skolu ne jebem 2 % | |
|
| |
archi_arko
Broj komentara : 7 Registration date : 2008-08-28
| Naslov komentara: Re: Pravi WOlf_Nomad se vratio Sat 20 Sep 2008, 08:44 | |
| ha sam uklopio i skolu i ovo,posto sam prva smjena uvijek kad ustanem prvo palima racunar da vidim sta ima pa se tek onda spremam za skolu i to mi nepredstavlja nikakve probleme u skoli | |
|
| |
carlos
Broj komentara : 39 Registration date : 2008-08-21
| Naslov komentara: Re: Pravi WOlf_Nomad se vratio Sat 20 Sep 2008, 09:07 | |
| i ja isto. prvo ovo upalim pa tek onda skola. e kad dijete ode u skolu ja nastavim ovo i onda odem na poso i tamo nastavim ovo. malo mi doduse smetaju stalni telefonski pozivi , ali naucio sam da samo dignem slusalicu i pustim ljude da izrecituju svoje a i dalje igram ovo, pa kad zavrse samo ih pitam, pa sta je sad tu problem, ja tu ne vidim nikakav problem, hajde molim te nazovi ovog kolegu pa vidi s njim. i onda me ljudi hvale kako ih pazljivo saslusam i nikad ne prekidam. pa se onda vratim kuci i zena mi nesto prica prica , a ja i dalje igram ovo i onda ja govorim uhm, bogati, stvarno, povremeno je pogledam zainteresovano ali i dalje igram ovo. e sad kod jela nastaje stvarni problem, tu ipak moram napraviti malu pauzu od 5 minuta. navece je opet za mene svaki film akcioni ako je neki napad u toku. tad samo stignem kratko da komentarisem sto je napetooo, a ljudi okolo me gledaju zacudjeno. a tek kad legnem spavati sto ja igram ovo. tad najbolje igram i najvise vojske imam i resursa i svega. samo malo me muce kapaciteti skladista i silosa. a kad ujutro ustanem, sta mislite sta prvo radim ? i tako ja uklopim svoj zivot i ovo a da nista ne trpi. najbitnije je u zivotu imati mjeru | |
|
| |
Johnny be good
Broj komentara : 38 Lokacija : Banja Luka Registration date : 2008-09-02
| Naslov komentara: Re: Pravi WOlf_Nomad se vratio Sat 20 Sep 2008, 12:19 | |
| - carlos (citat):
- i ja isto. prvo ovo upalim pa tek onda skola. e kad dijete ode u skolu ja nastavim ovo i onda odem na poso i tamo nastavim ovo. malo mi doduse smetaju stalni telefonski pozivi , ali naucio sam da samo dignem slusalicu i pustim ljude da izrecituju svoje a i dalje igram ovo, pa kad zavrse samo ih pitam, pa sta je sad tu problem, ja tu ne vidim nikakav problem, hajde molim te nazovi ovog kolegu pa vidi s njim. i onda me ljudi hvale kako ih pazljivo saslusam i nikad ne prekidam. pa se onda vratim kuci i zena mi nesto prica prica , a ja i dalje igram ovo i onda ja govorim uhm, bogati, stvarno, povremeno je pogledam zainteresovano ali i dalje igram ovo. e sad kod jela nastaje stvarni problem, tu ipak moram napraviti malu pauzu od 5 minuta. navece je opet za mene svaki film akcioni ako je neki napad u toku. tad samo stignem kratko da komentarisem sto je napetooo, a ljudi okolo me gledaju zacudjeno. a tek kad legnem spavati sto ja igram ovo. tad najbolje igram i najvise vojske imam i resursa i svega. samo malo me muce kapaciteti skladista i silosa. a kad ujutro ustanem, sta mislite sta prvo radim ?
i tako ja uklopim svoj zivot i ovo a da nista ne trpi. najbitnije je u zivotu imati mjeru ja sam mislio da sam ja lud.. al za ovo treba medalju dodjileit'.. | |
|
| |
nikita
Broj komentara : 36 Age : 44 Lokacija : zenica Registration date : 2008-08-21
| Naslov komentara: Re: Pravi WOlf_Nomad se vratio Sat 20 Sep 2008, 14:05 | |
| | |
|
| |
amila
Broj komentara : 22 Registration date : 2008-08-22
| Naslov komentara: Re: Pravi WOlf_Nomad se vratio Sat 20 Sep 2008, 16:50 | |
| joj carlos je tito!!! | |
|
| |
lledi_di
Broj komentara : 6 Registration date : 2008-08-28
| Naslov komentara: Re: Pravi WOlf_Nomad se vratio Sat 20 Sep 2008, 18:51 | |
| | |
|
| |
marihuana Admin
Broj komentara : 83 Age : 38 Lokacija : tamo negde gde je i Bog adresu zaboravio Registration date : 2008-08-22
| Naslov komentara: Re: Pravi WOlf_Nomad se vratio Tue 23 Sep 2008, 01:06 | |
| hahHHAHAHAAH carlos ti si car careva bogu mi...
p.s. ova tema je trebala u spam a ne u glavni forum pa jos top teme ccccccccccc | |
|
| |
nikita
| Naslov komentara: Re: Pravi WOlf_Nomad se vratio Tue 23 Sep 2008, 08:28 | |
| | |
|
| |
carlos
| Naslov komentara: Re: Pravi WOlf_Nomad se vratio Tue 23 Sep 2008, 10:25 | |
| ma ovo i jeste u spamu od pocetka, samo nam je marihuanica malo izgubila kompas. nije odavno bila na forumu. jest da nekako ne ide uz temu pravi wolf se vratio, ima svega a nidje wolfa. evo da to promijenimo ispricacu ja "kratku pricu" o svom kratkom poznanstvu sa wolfom. poceo ja ovo igrati, kasno kako to uvijek obicavam, jer dajem fore drugim igracima i igro 5 dana i otiso bukvalno na mjesec dana. vratio se i vidim postao svjetska farma. farmali me i ovi sa 2 stanovnika, zeljni da prvi put okuse char farmanja i ovi malo jaci, iskusniji farmeri, koji iza sebe imaju po 5-6 farmi i kojima je davno bio prvi put. da stvar bude jos gora potrefila se tu u blizini i ona alijansa B.N.K. cuvene farmerske reputacije, sta da vam pricam, dovoljno im je pogledati profil. gdje cu, sta cu, razgrnem one silne poruke sto me cekahu u porukaonici i primjetim, pored silnih izjava ljubavi, prijedloga tweesty sado-mazo bolesnih igrica, farmanja u dvoje u troje, pa cak i medjusobnih farmanja pripadnika iste alijanse i dvije neduzne, skoro djecacke poruke: leti ptica a leti i pas ako nisi s nama ti si protiv nas. pridruzi se gosu. poslije samo kratak dodatak: prati bijelog heduana
nastavice se... | |
|
| |
nikita
| Naslov komentara: Re: Pravi WOlf_Nomad se vratio Tue 23 Sep 2008, 17:40 | |
| | |
|
| |
fabro Admin
Broj komentara : 52 Age : 35 Lokacija : Bosanska Krupa Registration date : 2008-08-21
| Naslov komentara: Re: Pravi WOlf_Nomad se vratio Fri 26 Sep 2008, 14:38 | |
| - AmNa (citat):
- ev nezz gdje ovo da napisem..samo da vam javim da ja ovaj acc poklanjam jednom prijatelju...on ce se nastavit brinut o ovom acc kao i ja...bilo mi je predivno s vama..al ni ja nemam vise vremena skola pocela...
strpi se nekako , pokajaces se ako odes, kao ja i wolf_ ipak se je vratio , tako sam i ja Ako se sjecate | |
|
| |
fabro Admin
Broj komentara : 52 Age : 35 Lokacija : Bosanska Krupa Registration date : 2008-08-21
| Naslov komentara: Re: Pravi WOlf_Nomad se vratio Fri 26 Sep 2008, 14:48 | |
| ghetto da nije sala slucajno da se je wolf vratio wolf_nomad ( doathemighty ) i ja smo osnivaci gosa sa s1 , Fanky fresh boys ( F.F.B ) i Warrior Kingdom ( Partizani ) i poceli smo igrati s3, dok ja nisam jedno vrijeme bio odustao od igranja ali vratio sam se, wolf je odustao, tevsin ( nisvet ) odustao od igranja ali u glavnom fina ekipica i prije bila i sada i ako bog da i u buduce... wolf ( emsud ) bio i ostao prijatelj alijanse, vrata su mu uvijek otvorena dobro dosao " ako se vracas igranju " ghetto ???? onda tebi ostaje Okean | |
|
| |
Ghettoboy
| Naslov komentara: Re: Pravi WOlf_Nomad se vratio Sat 27 Sep 2008, 01:10 | |
| - fabro (citat):
- ghetto da nije sala slucajno da se je wolf vratio
wolf_nomad ( doathemighty ) i ja smo osnivaci gosa sa s1 , Fanky fresh boys ( F.F.B ) i Warrior Kingdom ( Partizani ) i poceli smo igrati s3, dok ja nisam jedno vrijeme bio odustao od igranja ali vratio sam se, wolf je odustao, tevsin ( nisvet ) odustao od igranja ali u glavnom fina ekipica i prije bila i sada i ako bog da i u buduce... wolf ( emsud ) bio i ostao prijatelj alijanse, vrata su mu uvijek otvorena dobro dosao " ako se vracas igranju "
ghetto ???? onda tebi ostaje Okean
ma ne vraca se , pokuso sam ga nagovorit bar dual sa mnom , al nece ziv , nemoze zbog mesare , mora klat kokoske ... | |
|
| |
carlos
| Naslov komentara: Re: Pravi WOlf_Nomad se vratio Sat 27 Sep 2008, 06:31 | |
| fabro nije imo vremena da cita, pa kao mnogi procito samo naslov | |
|
| |
fabro Admin
| |
| |
marihuana Admin
Broj komentara : 83 Age : 38 Lokacija : tamo negde gde je i Bog adresu zaboravio Registration date : 2008-08-22
| Naslov komentara: Re: Pravi WOlf_Nomad se vratio Sun 28 Sep 2008, 03:31 | |
| nikita mila moja naravno da carlos zasluzuje mesto u top temama al et kako carlos sam rece ja sam fakat izgubila i kompas i mozak i drzavu tak da vise neam pojma... fabro dragi moj ne brini mene isto ceka samo sto su meni 3 ipo sedmice u pitanju. ccccccccccccccccccccccc vecito sam najgora od sve dece pa to ti je | |
|
| |
fabro Admin
| Naslov komentara: Re: Pravi WOlf_Nomad se vratio Sun 28 Sep 2008, 11:33 | |
| ahaha jes vala to je "strasno" 3 i po sedmice, zato ja ne kontam neke stvari u alijansi o cemu se prica, znaci odsustvovaces, a ne znam ni zbog cega :s | |
|
| |
chiroky
Broj komentara : 15 Registration date : 2008-08-21
| Naslov komentara: Re: Pravi WOlf_Nomad se vratio Mon 29 Sep 2008, 21:55 | |
| | |
|
| |
fabro Admin
| Naslov komentara: Re: Pravi WOlf_Nomad se vratio Sun 26 Oct 2008, 01:46 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Pravi WOlf_Nomad se vratio | |
| |
|
| |
| Pravi WOlf_Nomad se vratio | |
|